Gulet ASFIYE

Asfiye gulet boat
Lenght : 22,0 m
Accommodation: Up to 8 guests in 3 double + 1 master cabins
Features: VHF radio, Navigation equipment, Fully equipped galley, Ice Marker, Generator, Deepfreeze, Refrigerator, TV-DVD-CD player, Fully equipped safety equipment, Hot water, Sea ladder, Shower box in bathroom, Sun mattresses & awnings, Snorkeling equipment, Fishing lines, Dinghy with outboard engine
Request Form
Gulet ASFIYE was built in a reputable boat yard in Fethiye. She is a 22,0 meters long traditional wooden motor sailing gulet boat designed to cruise smoothly and safely through the Mediterranean coasts. Totally refurbished in 2010, gulet ASFIYE features a classic wood interior with roomy accommodation for eight passengers in four cabins.
On this gulet boat, you will enjoy the lavishness on a sundeck for sunbathing and a vast dining space in the main deck. If you are searching an enjoyable gulet boat charter thru Turkey and/or Greek Islands, ask our reasonable prices for gulet boat ASFIYE.
Request Form
Wat is een Turkse Boot
Een boot is een traditionjachtele houten boot met masten, gemaakt door de ervaren Turkse scheepsbouwers. De meest voorkomende boot hebben 4, 6, 8 of 10 dubbele/triple cabines en slapen dus 8 tot 16/20 passagiers. Het grote voordeel van een boot is de mogelijkheid om de meer afgelegen, kleinere en vaak verlaten baaien, grotten en eilanden langs de azuurblauwe Turkse kust te bezoeken, wat onmogelijk is met een cruiseschip. Ontdek op deze manier een verborgen Turkije, ongeloofelijk mooi, en vaak nog ongekend bij de gemiddelde vakantieganger! Tijdens de dag zijn er talrijke gelegenheden om te zwemmen of te snorkelen in het helderblauwe water of om de natuurreservaten en archeologische sites te bezoeken. Zonnebaden gebeurt op het dek, waar zich voldoende zonnebedden bevinden. Een spannend boek lezen in de schaduw op het achterdek is een andere mogelijkheid. Elke boot bezit ijskasten, een binnensalon en bar en een volledig ingerichte keuken. Passagiers kunnen zowel binnen als buiten van een lekker maal genieten. Alle cabines hebben een aparte badkamer met douche en toilet. Aan boord bevinden zich eveneens een CD speler, snorkels, vislijnen, gezelschapspelen, boeken/magazines ; een scheepsradio, mobiele telefoons, reddingsvesten, volledige veiligheidsuitrusting en een reddingsboot. Alle boot zijn uiteraard bemand met een gekwalificeerde kapitein, kok en scheepsmaat. Ervaring met zeilen/boten is geen vereiste!
WAT IS DE BLAUWE REIS? De Blauwe Reis werd dankzij enkele groepen schrijvers, schilders en anderen in Bodrum in de late jaren '50 geboren, meerbepaald in de Golf van Gokova. En dit uit interesse voor natuurlijke schoonheid en archeologische sites. Later werd de Blauwe Reis uitgebreid tot de meer zuidelijke kusten van Turkije, zo de Turkse Riviera crearend. WAT IS EEN BEMANDE BOOT CHARTER? Een bemande boot charter is de huur van een volledige boot, met kapitein en bemanning, en dit voor een specifieke periode (meestal 1 of meerdere weken). De route van de cruise hangt af van het contract tussen het agentschap en de passagiers, net als de havens van vertrek en aankomst. In deze prijs zijn de maaltijden niet inbegrepen, maar wel de bereiding ervan en de bediening.
WAT IS EEN BEMANDE CABINE CHARTER? AEen bemande cabine charter is de huur van een cabine (single, dubbele of triple accomodatie), met kapitein en bemanning, en dit voor een specifieke periode (meestal enkele dagen tot een week). De route van deze cruise staat vast, net als de havens van vertrek en aankomst. In deze prijs zijn de maaltijden, de bereiding bediening inbegrepen.
WAT ZIJN DE MEEST POPULAIRE VAARROUTES? De vaarroute van priva boot charters hangt af van het contract tussen het agentschap en de passagiers, net als de havens van vertrek en aankomst!