Gulet SEYMA KAPTAN

Hasay gulet boat
Lenght : 25 m
Accommodation: Up to 12 guests in 1 master + 2 double + 2 triple cabins
Features: VHF radio, generator, deepfreeze, refrigerator, TV, DVD player, CD/MP3/iPod player, dinghy with outboard engine, navigation equipment, safety equipment, hot water, fully equipped galley, sea ladder, sun mattresses & awnings, snorkeling sets, fishing lines. Canoe.
Request Form
Gulet SEYMA KAPTAN was built in a reputable boat yard in Bodrum. She is a 25 meters long traditional wooden motor sailing gulet boat designed to cruise smoothly and safely through the Mediterranean coasts. Totally refurbished in 2010, gulet SEYMA KAPTAN features a classic wood interior with roomy accommodation for 10~12 passengers in one master, two double and two triple cabins.
On SEYMA KAPTAN, you will experience the perfect seagoing of a gulet boat under sail while you lie down on the sun deck for sunbathing. If you are searching an enjoyable sailing gulet charter thru Turkey and/or Greek Islands, ask our reasonable prices for gulet boat SEYMA KAPTAN.
Request Form
Wat is de Blauwe Reis ?
De Blauwe Reis werd dankzij enkele groepen schrijvers, schilders en anderen in Bodrum in de late jaren geboren, meerbepaald in de Golf van Gokova. En dit uit interesse voor natuurlijke schoonheid en archeologische sites. Later werd de Blauwe Reis uitgebreid tot de meer zuidelijke kusten van Turkije, zo de Turkse Riviera crearend. WAT IS EEN BEMANDE JACHT CHARTER? Een bemande jacht charter is de huur van een volledige jacht, met kapitein en bemanning, en dit voor een specifieke periode (meestal 1 of meerdere weken). De route van de cruise hangt af van het contract tussen het agentschap en de passagiers, net als de havens van vertrek en aankomst. In deze prijs zijn de maaltijden niet inbegrepen, maar wel de bereiding ervan en de bediening.
WAT IS EEN TURKSE JACHT? Een jacht is een traditionjachtele houten jacht met masten, gemaakt door de ervaren Turkse scheepsbouwers. De meest voorkomende jacht hebben 4, 6, 8 of 10 dubbele/triple cabines en slapen dus 8 tot 16/20 passagiers. Het grote voordeel van een jacht is de mogelijkheid om de meer afgelegen, kleinere en vaak verlaten baaien, grotten en eilanden langs de azuurblauwe Turkse kust te bezoeken, wat onmogelijk is met een cruiseschip. Ontdek op deze manier een verborgen Turkije, ongeloofelijk mooi, en vaak nog ongekend bij de gemiddelde vakantieganger! Tijdens de dag zijn er talrijke gelegenheden om te zwemmen of te snorkelen in het helderblauwe water of om de natuurreservaten en archeologische sites te bezoeken. Zonnebaden gebeurt op het dek, waar zich voldoende zonnebedden bevinden. Een spannend boek lezen in de schaduw op het achterdek is een andere mogelijkheid. Elke jacht bezit ijskasten, een binnensalon en bar en een volledig ingerichte keuken. Passagiers kunnen zowel binnen als buiten van een lekker maal genieten. Alle cabines hebben een aparte badkamer met douche en toilet. Aan boord bevinden zich eveneens een CD speler, snorkels, vislijnen, gezelschapspelen, boeken/magazines ; een scheepsradio, mobiele telefoons, reddingsvesten, volledige veiligheidsuitrusting en een reddingsjacht. Alle jacht zijn uiteraard bemand met een gekwalificeerde kapitein, kok en scheepsmaat. Ervaring met zeilen/boten is geen vereiste!
WAT ZIJN DE MEEST POPULAIRE VAARROUTES? De vaarroute van priva jacht charters hangt af van het contract tussen het agentschap en de passagiers, net als de havens van vertrek en aankomst!